Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Семінар інженерів з охорони праці
Семінар інженерів з охорони праці
Тандем-пресс
Неділя, 07 жовтня 2012, 19:59      Ромни, Сумська область
Семінар інженерів з охорони праці27 вересня 2012 року відбувся семінар з охорони праці, організатором якого стало управління праці та соціального захисту населення виконкому Роменської міської ради. З привітальним словом виступив начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Роменської міської ради Панченко Я.М. 

Основна тематика семінару - підсумки перевірки, проведеної Територіальним управлінням Держгірпромнагляду України у Сумській області щодо виконання виконкомом Роменської міської ради функцій державного управління та контролю за охороною праці на закріпленій території. З цього, надзвичайно актуального, питання доповіла головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Жмурко В.П.

Так, в період з 23.05.2012 р. по 06.06.2012 р. Територіальним управлінням Держгірпромнагляду України у Сумській області було перевірено стан охорони праці на 9-ти підприємствах міста. Жмурко В.П. проаналізувала всі виявлені в ході перевірки порушення вимог законодавства про охорону праці по кожному із перевірених підприємств. Активно залучилися до обговорення представники перевірених підприємств: Лаврик Л.А. (КП «Ромнитеплосервіс» РМР), Гавриш С.І. (ТОВ «Таланпром»).  За результатом обговорення даного питання Жмурко В.П. зазначила: «На всіх підприємствах міста проводиться певна робота щодо створення безпечних та нешкідливих умов праці. Однак, як показали перевірки Територіального управлінням Держгірпромнагляду України у Сумській області, вона є недостатньою».

Традиційним питанням порядку денного таких семінарів є проведення аналізу нещасних випадків на виробництві. Інформували представники підприємств, де у поточному році  допущено травмування працівників на виробництві. Найбільше нещасних випадків на заводі «Тракторозапчастина».

 

Анна Марченко

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Світковий ріжок
Світковий ріжок