Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує На Сумщині створено оргкомітет по проведенню чемпіонату світу
На Сумщині створено оргкомітет по проведенню чемпіонату світу
МНС інформує
Середа, 12 вересня 2012, 20:48      Ромни, Сумська область
11 вересня на Сумщині, на базі навчально-тактичного полігону 2 –го Спеціального регіонального центру швидкого реагування ОРС ЦЗ МНС України, відбулася установча нарада з питань організації підготовки та проведення на території Сумської області Чемпіонату світу серед кінологів-рятувальників. 

В нараді взяли участь: заступники голови Сумської обласної державної адміністрації  Микола Деркач та Олександр Цупро, голова Роменської державної адміністрації Віктор Сєрік, Роменський міський голова Микола Калашник та члени організаційного комітету у кількості 15 чоловік, відповідальних за проведення міжнародного турніру.

Про стан підготовки до міжнародних змагань, які будуть проводитися вперше на теренах СНД, доповів присутнім Сергій Біляєв, начальник 2-го Центру МНС України. Він також наголосив на важливості даного заходу як для регіону, так і для України в цілому.

«Саме Ромни, - зазначив очільник 2 СРЦШР МНС, - на час проведення чемпіонату стануть кінологічною столицею світу, і саме Ромнам у 2012 році, наряду з Києвом, Харковом, Львовом та Донецьком, випала велика честь – формувати серед представників світової спільноти позитивний імідж нашої країни».

Керівництво області, району та міста пообіцяло всіляку підтримку та допомогу рятувальникам у проведенні такого важливого заходу державного рівня.

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Урочистий мітинг
Урочистий мітинг