Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Вбивство
102
Четвер, 07 квітня 2011, 20:44      Ромни, Сумська область

В Роменському районі правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв вбивство 39-річної жінки та зґвалтував її 17-річну доньку. Свій вчинок в райвідділі зловмисник пояснив просто: «Жінку вбив за образу-назвала мене імпотентом, а її донці довів зворотнє… Та й трагедії могло б не статися, якби не алкоголь…».

В чергову частину Роменського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків донька виявила труп власної матері 39-річної Катерини. Правоохоронцям 17-річна Оксана повідомила, що крім вбивства її матері, їхній спільний знайомий Дмитро ще її й зґвалтував.

Катерина й не здогадувалась, що той день обернеться трагедією в її сім’ї . Можливо, якби жінка була більш розсудливою, то навряд чи б запросила пізно ввечері попити пива 26-річного односільчанина, який ледь тримався на ногах.  Тим паче жінка виховувала 17-річну доньку та місячну онуку. Але нічого страшного в пізньому гостюванні молодого чоловіка не бачила, адже Дмитра вона  добре знала.

Чоловік із задоволенням погодився на пропозицію жінку. Вдома господиня дістала пиво та бокали, разом вони сіли випити та порозмовляти. Додому чоловік не збирався, а навпаки запропонував Катерині продовжити їхню бесіду в спальні. Його зовсім не смутила присутність доньки Оксани та її малолітньої дитини. Та й жінка  не була проти.

Мабуть на чоловіка подіяв алкоголь бо завершити вечір так як хотілося обом так і не вдалося. Коли вийшли  в коридор покурити, жінка почала ображати чоловіка, мовляв  ти ще молодий, а вже імпотент. Саме ці слова були останніми в її житті. Дмитро накинувся на жінку та почав душити.

Слова загиблої настільки його зачепили, що на вбивстві чоловік вирішив не зупинятися, адже вважав, що він має довести свою «дієздатність». Дмитро повернувся до будинку та почав чіплятися до Оксани, яка хоч і чула якісь розмови навіть і  не здогадувалась, що декілька хвилин тому добре знайомий односельчанин залишив її сиротою.

Дмитро зайшовши в кімнату і почав бити Оксану по голові та змушував її робити всі його забаганки сексуального характеру. Дівчина пручалась та протистояти силі Дмитра не змогла. Чоловік, погрожуючи почав над нею знущатись, а закінчивши «свою справу» пішов додому відпочивати.

Вся в сльозах, дівчина почала шукати матір. А вибігши в коридор знайшла її вже бездиханне тіло і одразу зателефонувала в міліцію.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Судмедексперти встановили, що жінка померла від механічної асфіксії, а на тілі її доньки виявили сліди насильства. Виявлені факти підтверджували слова Оксани.

Кривдника, який скоївши два тяжкі злочини і спокійнісінько ліг спати правоохоронці затримали вдома. І вже через годину Дмитро сидів в кабінеті слідчого та давав свідчення.

«Я не хотів її вбивати. Так вийшло…», - каже затриманий. А потім продовжив: «Трагедії могло б не бути, якби вона не почала мене ображати. Уявляєте, вона назвала мене імпотентом. А я був не зовсім тверезий. Моїми вчинками керувала горілка. Напевно, якби був тверезий, нічого б не сталося…».  Затриманий повністю визнав свою вину та  каявся в скоєному, мовляв йому шкода, що часу повернути не можна…

Сьогодні чоловік знаходиться під вартою. Проти нього порушили три кримінальні справи: умисне вбивство, зґвалтування неповнолітньої та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Тепер Дмитру загрожує п’ятнадцятирічне ув’язнення.

Марина Кльова

СЗГ УМВС України в Сумській області

Сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС

СЗГ УМВС України в Сумській області
 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop60
konotop60